Livit Orthopedie Middelburg

spreekuur Noordpoortplein 2

Wij zijn te vinden in het pand van Zorgcentrum ’t Gasthuis aan het Noordpoortplein 2. Onze adviseurs houden diverse spreekuren in de regio en zijn flexibel aanwezig. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via ons online afspraakformulier.

locatie

Bij Livit Orthopedie Middelburg kunt u terecht voor:

Adresgegevens

Wij zijn te vinden in het pand van Zorgcentrum 't Gasthuis op de 2e etage. U kunt parkeren aan de achterzijde van ’t Gasthuis, voorbij de slagboom.

  • Noordpoortplein 2
  • 4331 RNMiddelburg
Openingstijden

Livit Orthopedie Middelburg

Routebeschrijving Livit Orthopedie Middelburg

Met de auto

Plan uw route via Google Maps

Vanuit Vlissingen

Ga de Nieuwe Vlissingseweg/N661 op richting Middelburg en vervolg uw weg met een bocht naar rechts naar de Poelendaelesingel. Sla links af aan het einde van de straat naar Het Groene Woud en vervolg uw weg over de Looierssingel en de Walensingel. Ga rechtdoor op het Seisplein en vervolg uw weg naar Klein Vlaanderen. Sla aan het eind van de straat rechtsaf naar de Noortpoortstraat. Livit Orthopedie bevind zich in het SVRZ ’t Gasthuis. Om te parkeren rijdt u door naar de achterkant van het gebouw. Sla linksaf naar de Molenwater en vervolgens weer linksaf om op de Molenwater te blijven. Ga rechtdoor op het Noordbolwerk. Sla linksaf en sla vervolgens weer rechtsaf.

Vanuit Goes

Ga de A256 op richting Goes-Zuid/Middelburg. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt De Poel om de borden Terneuzen/Middelburg te volgen. Neem afslag 39-Middelburg-Centrum. Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden Middelburg/Domburg en voeg in op de Schroeweg. Neem op de rotonde de tweede afslag en rijd door op de Schroeweg. Sla links af aan het einde van de straat naar Het Groene Woud en vervolg uw weg over de Looierssingel en de Walensingel. Ga rechtdoor op het Seisplein en vervolg uw weg naar Klein Vlaanderen. Sla aan het eind van de straat rechtsaf naar de Noortpoortstraat. Livit Orthopedie bevind zich in het SVRZ ’t Gasthuis. Om te parkeren rijdt u door naar de achterkant van het gebouw. Sla linksaf naar de Molenwater en vervolgens weer linksaf om op de Molenwater te blijven. Ga rechtdoor op het Noordbolwerk. Sla linksaf en sla vervolgens weer rechtsaf.

Parkeren

• Op het terrein
• Gratis

Openbaar vervoer

Plan uw route via 9292.nl of bel 0900-9292

Beste optie

Neem de bus vanaf Middelburg treinstation
Bus 52 richting Domburg Singel
Bus 133 richting Oude-Tonge Busstation
Uitstappen halte Hof van Tange

Looptijd 10 minuten

Ga in oostelijke richting de Baanstraat op. Sla linksaf naar de Achter de Houttuinen. Vervolg uw weg naar de Seisdam en vervolgens naar de Herengracht. Sla naar 450 meter linksaf naar de Noordpoortstraat. Livit bevind zich bij het SVRZ ’t Gasthuis.

Andere optie

U kunt ook naar Livit lopen vanaf het treinstation Middelburg. Dit is ongeveer 20 minuten lopen.

Feedback?

Is deze routebeschrijving duidelijk genoeg? Mail uw feedback naar: klantenservice@livit.nl. Hartelijk dank.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer