Livit Orthopedie Eindhoven

spreekuur Ds. Th. Fliednerstraat 1

Onze adviseurs houden diverse spreekuren in de regio en zijn flexibel aanwezig. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via ons online afspraakformulier.

locatie

Bij Livit Orthopedie Eindhoven MMC kunt u terecht voor:

Adresgegevens

Locatie bevindt zich in Maxima medisch centrum op de poli Orthopedie (route 71, kamer 10). Als bezoeker van Livit hoeft u zich niet bij de aanmeldzuilen te registreren

  • Ds. Th. Fliednerstraat 1
  • 5631 BMEindhoven
Openingstijden
  • Op deze locatie zijn onze adviseurs flexibel aanwezig. Wij plannen graag tijd voor u in, maak snel en gemakkelijk een afspraak via het online afspraakformulier.

Livit Orthopedie Eindhoven

Routebeschrijvingen Livit Orthopedie Eindhoven

Met de auto

Plan uw route via Google Maps

Vanuit Tilburg

Ga de A5 op vanaf de Spoorlaan, Ringbaan Oost en Kempenbaan. Ga verder op de A58 naar Woensel-Noord. Neem afrit 6-Ekkersrijt vanaf de A50. Ga verder op de John F Kennedylaan naar je bestemming in Woensel-Zuid.Volg de linkerrijstrook om schuin linksaf te slaan naar de Onze Lieve Vrouwestraat.Sla linksaf naar de Dominee Theodor Fliednerstraat. Sla 2 x linksaf en je vindt weer links MMC.

Vanuit Eindhoven

Vertrek in oostelijke richting op de Elisabethtunnel naar de Vonderweg. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de John F Kennedylaan. Sla rechtsaf naar de Onze Lieve Vrouwestraat. Sla linksaf naar de Dominee Theodor Fliednerstraat. Sla 2x linksaf en je vindt weer links MMC.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer