Livit Orthopedie Ede

servicepunt Maanderweg 52

Onze adviseurs houden diverse spreekuren in de regio en zijn flexibel aanwezig. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via ons online afspraakformulier.

Adresgegevens
  • Maanderweg 52
  • 6711 NEEde
Openingstijden
  • Op deze locatie zijn onze adviseurs flexibel aanwezig. Wij plannen graag tijd voor u in, maak snel en gemakkelijk een afspraak via het online afspraakformulier.

Livit Orthopedie Ede

Routebeschrijving Livit Orthopedie Ede

Met de auto

Plan uw route via Google Maps

Vanuit Arnhem

Neem de N224 richting Utrecht/Ede. Dit zijn de Amsterdamse weg en de Verlengde Arnhemseweg. Neem na ongeveer 14 kilometer de derde afslag op de rotonde naar de Nieuwe Kazernelaan. Sla rechtsaf naar de Arnhemseweg. Aan het einde van de weg slaat u linksaf naar de Klinkenbergerweg. Sla rechtsaf naar de Breelaan. De Breelaan draait naar links en wordt de Stationsweg. Sla rechtsaf naar de Telefoonweg en vervolgens linksaf naar de Maanderweg. Livit bevindt zich na ongeveer 85 meter rechts.

Vanuit Utrecht

Ga de A27 op richting Ring Utrecht (zuid)/Arnhem. Volg de twee rechterrijstroken bij het knooppunt Lunetten om de borden A12 te volgen. Volg de rechterrijstrook bij knooppunt Maanderbroek om de borden A30 richting Barneveld/Ede-Noord te volgen. Neem op de A30 afslag 2 richting Ede-Noord/Renswoude naar de N224. Houd links aan om linksaf te slaan naar de Rijksweg/N224 (borden Ede-Noord). Sla rechtsaf naar de Proosdijerveldweg. Sla linksaf naar de Molenweg. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Telefoonweg. Volg de Telefoonweg. Sla linksaf naar de Maanderweg. Livit bevindt zich na ongeveer 85 meter rechts.

Parkeren

● Betaald parkeren in de straat en omgeving
● Invalidenparkeerplaats aanwezig

Openbaar vervoer

Plan uw route via 9292.nl of bel 0900-9292

Vanaf het treinstation Ede Centrum is het ongeveer 5 minuten lopen naar Livit.
Ga in zuidwestelijk richting op het Museumplein. Sla linksaf om op het Museumplein te blijven. Sla rechtsaf naar de Nieuwe Stationsstraat. Vervolg uw weg na 120 meter met een flauwe bocht naar rechts naar de Maanderstraat. Livit bevindt zich na 210 meter aan uw rechterzijde.

Feedback?

Is deze routebeschrijving duidelijk genoeg? Mail uw feedback naar: klantenservice@livit.nl. Hartelijk dank.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer