Livit Orthopedie Middelharnis

servicepunt De Langeweg 54

Onze adviseurs houden diverse spreekuren in de regio en zijn flexibel aanwezig. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via ons online afspraakformulier.

locatie

Bij Livit Orthopedie Middelharnis kunt u terecht voor:

Adresgegevens

Locatie bevindt zich in Medisch Centrum Helius - Middelharnis

  • De Langeweg 54
  • 3241 KAMiddelharnis
Openingstijden
  • Op deze locatie zijn onze adviseurs flexibel aanwezig. Wij plannen graag tijd voor u in, maak snel en gemakkelijk een afspraak via het online afspraakformulier.

Livit Orthopedie Middelharnis

Routebeschrijvingen Livit Orthopedie Middelharnis

Met de Auto

Plan uw route via Google Maps

Vanuit Rotterdam

– Ga de A16 op in Ijsselmonde vanaf de S100 en S107. Vertrek in noordoostelijke richting op de pompenburg/de S100 naar de Haagseveer. Houd rechts aan en rij door op de Goudsesingel/de S100(Ga verder op de S100). Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Boerengatsluisbrug/de Maasboulevard/de S107(Ga verder op de de S107). Houd links aan om door te rijden in de richting van de Abram van Rijckevorselweg. Weg vervolgen naar de Abram van Rijckevorselweg. Neem op het Kralingsepleine 1ste afslag naar de oprit A16 richting Dordrecht/Ring Rotterdam Zuid. Houd links aan, volg de borden voor A16/Ring Rotterdam/Dordrecht en voeg in op de A16.

Neem de A29 naar de Volkerakdam/N59 in Den Bommel. Neem afrit Knooppunt Hellegatsplein-Middelharnis vanaf de A29. Voeg in op de A16. Volg de 2 rechterrijstroken om de afrit A15 te nemen richting Zierikzee/Europoort. Houd rechts aan bij de splitsing, rij door op de Afslag 20 en volg de borden Barendrecht/Ijsselmonde. Houd links aan en volg de borden voor A15/Zierikzee/Europoort/A29. Houd links aan en volg de borden voor Rotterdam. Houd links aan en volg de borden voor A29/Zierikzee/Roosendaal. Weg vervolgen naar de A29. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Hellegatsplein-Middelharnis om de borden N59 richting Middelharnis/Zierikzee te volgen. Weg vervolgen naar de Volkerakdam/de N59(Ga verder op de N59). Sla rechtsaf naar de N215. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Langeweg(Ga rechtdoor over 2 rotondes,je vindt je bestemming rechts).

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer