Livit Orthopedie Amsterdam

spreekuur Meibergdreef 9 - AMC

Op deze spreekuurlocatie van Livit is niet permanent een adviseur aanwezig, vandaar dat u op deze locatie uitsluitend op afspraak terecht kunt. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via ons online afspraakformulier.

Multidisciplinair Diabetische Voetenspreekuur

Voor mensen met een diabetische voet met wonden bestaat er in het AMC een speciaal voetenspreekuur, dit om klachten te voorkomen en/of goed te behandelen. Tijdens dit Multidisciplinaire Diabetische Voetenspreekuur werkt de orthopedisch schoenmaker van Livit samen met de zorgprofessionals van het AMC. Multidisciplinair betekent dat er (bij dit spreekuur) verschillende soorten professionals betrokken zijn. Tijdens het spreekuur bepalen de revalidatiearts en de orthopedische schoenmaker welke aanpassingen of voorzieningen voor u nodig zijn. Dit kunnen maatsteunzolen of aanpassingen aan confectieschoenen zijn. Het is ook mogelijk dat er maatschoenen (orthopedische schoenen) gemaakt gaan worden. Meer informatie over dit speciale voetenspreekuur en de unieke voetdrukmeting die daar wordt uitgevoerd leest u hier.

locatie

Bij Livit Orthopedie Amsterdam AMC kunt u terecht voor:

 

Adresgegevens
  • Meibergdreef 9 - AMC
  • 1105 AZ Amsterdam
Contactgegevens
Openingstijden
  • Op deze locatie zijn onze adviseurs flexibel aanwezig. Wij plannen graag tijd voor u in, maak snel en gemakkelijk een afspraak via het online afspraakformulier.

Routebeschrijving

Kijk voor uw route op de Google Maps.

Livit Orthopedie Amsterdam

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer