Heeft u hulp nodig bij bescherming van het hoofd?

Het hoofd is een belangrijk en veelomvattend lichaamsdeel. Het bevat zintuigen als de ogen, oren en neus. En een orgaan als de hersenen. Hoe bescherm je deze lichaamsdelen als veilig bewegen niet vanzelfsprekend is, en hoe verzacht je schade die je hebt opgelopen?

Aandoeningen aan of bij uw hoofd

Hulp bij bescherming van het hoofd

De schedel kan best een stootje hebben, maar soms heb je je bewegingen niet in de hand. Er zijn oplossingen die hoofdschade bij vallen voorkomen, zoals een valhelm. Brandwonden kun je helpen genezen met een van siliconen gemaakt drukmasker.

Over Livit

Wij zijn Livit Ottobock Care, marktleider op het gebied van orthopedische hulpmiddelen en advies in Nederland. Met 550 collega’ s zetten wij ons dagelijks in om mensen te ondersteunen bij hun mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor alle soorten orthopedische hulpmiddelen; orthesen en braces, steunzolen, orthopedische schoenen, steunkousen en prothesen. Soms hebben we de oplossing in ons assortiment, soms maken we het speciaal voor u op maat.

Bij Livit vinden wij dat iedereen het verdient om vrij te kunnen bewegen. Wij willen mobiliteit mogelijk maken voor wie dit niet (meer) vanzelfsprekend is. Door te luisteren. Door mee te denken. Door te helpen. Met onze orthopedische kennis, expertise en hulpmiddelen. Net zolang tot we samen een oplossing vinden waarmee je weer vrij(er) kunt bewegen.