Digitaal informatiepakket huisartsen

Livit Ottobock Care volgt alle trends en ontwikkelingen binnen de orthopedische hulpmiddelenzorgbranche op de voet , vertaalt deze continu naar de praktijk en deelt deze kennis en expertise graag met u. Want alleen door het delen en bundelen van kennis en expertise ontstaat vooruitgang in beweging. En daar geloven wij in.

Antwoorden op stellingen

Test hier uw kennis over therapeutisch elastische kousen. Zijn deze stellingen waar of onwaar?

Bekijk

Medische Indicatiekaart TEK

Deze medische indicatiekaart voor therapeutisch elastische kousen is opgesteld om de noodzaak en therapeutische doelen van het voorschrijven van compressiekousen te verduidelijken.

Bekijk

Overzicht Aantrekhulpmiddelen

Om de zelfredzaamheid zoveel mogelijk te ondersteunen, zijn er verschillende hulpmiddelen op de markt die hierbij kunnen ondersteunen. Er zijn geen goede of slechte hulpmiddelen. Wel is het van belang om het juiste hulpmiddel te kiezen die bij de klant past. In dit overzicht kunt u zien welke mogelijkheden er zijn.

Bekijk

Trainingen op locatie

Livit Ottobock Care verzorgt gratis geaccrediteerde trainingen bij u op locatie. De inhoud van de training stemmen wij vooraf met u af. Tijdens de training gaan wij meer de diepte in over TEK en compressietherapie. Desgewenst kan de training aangevuld worden met een workshop zwachtelen en/of aan-/uittrekhulpmiddelen. Heeft u interesse in een fysieke training? Stuur ons een mail via zorgprofessionals@livit.nl

Stuur een mail

Zorgdomein

Wist u dat u via Zorgdomein, het digitale platform voor verwijzers, eenvoudig digitaal naar ons kunt verwijzen? Via ZorgDomein verwijst u voor alle orthopedische hulpmiddelen eenvoudig en veilig naar ons door. Met ruim 300 locaties zijn wij, ook via Zorgdomein, altijd in de buurt. Snel en gemakkelijk, zonder papierwerk en in direct contact met Livit. Zodra de verwijzing bij ons binnen is, nemen wij contact op met de cliënt voor het maken van een afspraak. Livit is te vinden onder de rubriek ‘Hulpmiddelen’ in Zorgdomein.

Naar Zorgdomein