De laatste orthopedie-ontwikkelingen staan in het teken van nieuwe technieken, zoals 3D-printen en nanotechnologie. Livit vertelt u hier graag alles over tijdens het najaarscongres van de Vereniging van Revalidatieartsen (VRA) op 10 en 11 november.

Kom één van beide dagen naar de Livit-stand (nr. 7) in Mecc Maastricht en hoor van onze specialisten hoe zij nanotechnologie en 3D-printen toepassen in betere mobiliteit voor de patiënt.

Tevens wordt op 10 november de Livit-trofee uitgereikt, door Jan Willem van der Windt, algemeen directeur van Livit. Deze jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan de arts in opleiding revalidatiegeneeskunde die zich tijdens de opleiding op wetenschappelijk terrein bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt. De prijs heeft als doel wetenschappelijk onderzoek te stimuleren onder artsen in opleiding en revalidatieartsen.

Ga voor meer informatie naar de website van de Vereniging van Revalidatieartsen.

Wij zien ernaar uit u te ontmoeten op het congres!

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer