Corona update

Open voor noodzakelijke zorg

Uw gezondheid en die van onze collega’s staan op nummer één. Wij hebben daarom extra maatregelen genomen tegen verspreiding van het coronavirus. Hier leest u welke maatregelen dat zijn. Onnodig fysiek contact tussen u en onze medewerkers willen wij zo veel mogelijk voorkomen. Daarom plannen wij indien mogelijk eerst een telefonisch consult met u in.

 

Contact opnemen

Wilt u een afspraak maken? Maak dan snel en simpel een afspraak via ons online afsprakenformulier, of mail ons uw vraag. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

Heeft u vragen over Livit, onze producten of uw persoonlijke situatie? We helpen u graag verder. Bij veelgestelde vragen vindt u misschien al de informatie waar u naar op zoek bent. Staat uw vraag er niet tussen? Stel uw vraag online met behulp van het contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur zijn wij telefonisch bereikbaar op (088) 245 20 00.

Wij adviseren u na 15.00 uur te bellen, dan is de kans het grootst dat u ons snel aan de lijn heeft. Of stuur ons een mailbericht, dan bellen wij u binnen 2 werkdagen terug.

Onze oplossingen

Stuur ons een e-mail

Binnen 2 werkdagen een reactie

088 - 245 20 00

ma - vrij 8.00 - 17.30
Lokaal tarief

Afspraak maken

Maak snel en simpel een afspraak online

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer