Met Blessurewijzer.nl willen wij onze klanten één betrouwbaar loket bieden voor een compleet aanbod aan confectie-orthesen. De combinatie van het kwalitatieve assortiment van Livit en de mogelijkheid tot persoonlijk advies maakt Blessurewijzer.nl tot een uniek concept in de online verkoop van orthesen en braces.

Wat maakt Blessurewijzer.nl uniek?

Het assortiment is gelijk aan het betrouwbare en bekende Livit assortiment, aangevuld met een assortiment aan kwalitatieve voorzieningen voor bijvoorbeeld sport en onderhoudsartikelen.

Het assortiment is samengesteld op basis van jarenlange ervaring van Livit op het gebied van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding. De koper kan dus rekenen op een bewezen en betrouwbaar assortiment.

Afspraak met adviseur. Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid tot het inkopen van persoonlijk advies, middels een webshopconsult voor €25,- . Een digitale voucher geeft bij verzilvering bij een van de Livit vestigingen in de buurt recht op een adviesconsult van 20 minuten met een van onze 75 ervaren pro- en orthese-adviseurs.  

Gratis teleconsult in Corona tijd

Onze Livit locaties zijn volledig corona-proof, maar voor mensen die toch liever niet langskomen bieden wij de mogelijkheid van een telefonisch consult aan met een aantal daarvoor getrainde adviseurs. Dat kost u niets en u krijgt wel direct telefonisch advies.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer