Datum: donderdag 24 juni van 12.00 tot 12.30 uur

Presentator: Esther Mik, Directeur Zorg en Alliances Livit Orthopedie

Op 26 mei 2021 is de MDR, de nieuwe Europese regelgeving voor medische hulpmiddelen van kracht gegaan. Deze moeten sinds dat moment aan strengere veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen. Dit heeft grote gevolgen voor het produceren en protocolleren van orthopedische hulpmiddelen.

Tijdens dit Webinar praten wij u graag bij over de praktische gevolgen van MDR voor de orthopedische hulpmiddelenbranche. Welke rol speelt het CE-markeren van naar maat gemaakte voorzieningen hierin en hoe gaat Livit hiermee om?

Livit ziet met het invoeren van de MDR kansen voor kwaliteitsverbetering in het produceren en protocolleren van orthopedische voorzieningen. Dit zal ervoor zorgen dat klanten nog beter en veiliger ondersteund worden bij hun dagelijkse bewegingsvrijheid en daar moeten we met elkaar in investeren.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Aanmelden voor de Livit webinar:

Livit Webinar ‘Wat betekent MDR in de praktijk?’

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer