Livit verdiepingswebinar 'Orthopedische Schoenen in de praktijk'

Data:

- woensdag 5 april 16.00 tot 17.00 uur

Er bestaan diverse mogelijkheden binnen de Orthopedische Schoentechniek. In het geval van minder complexe problemen of voetafwijkingen bestaat de orthopedische voorziening aan een confectieschoen (OVAC) en de semi-orthopedische schoen (OSB). Daarna volgt een oplossing die tussen OSB en volledig op maat gemaakte schoenen in ligt, het Modulaire Concept (MCO). Volledig op maat gemaakte orthopedische schoenen (OSA) worden doorgaans ingezet bij complexe problemen of bij een afwijkende voetvorm. Daarnaast bestaan er nog gecertificeerde orthopedische veiligheidsschoenen voor op de werkvloer.

Tijdens dit webinar leert u meer over de indicatiegebieden, dus wanneer zetten we welk type schoen in. Door middel van het behandelen van casuïstiek laten we een aantal ziektebeelden en standsafwijkingen zien, en de daarbij behorende oplossingen binnen de schoentechniek.

Let op!
Dit verdiepingswebinar is een vervolg op het webinar ‘Orthopedische Schoenen binnen de GRZ’. Het volgen van de webinar is verplicht voor deelnemers die het eerste webinar niet hebben gevolgd. De webinar is hier te volgen. Dit is een video-opname van het eerste webinar.

Dit webinar is gratis en voor 1 punt geaccrediteerd voor verpleegkundigen en verzorgenden (V&VN) en voor fysiotherapeuten (KNGF). Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit interessante webinar!

Let op: U bent verantwoordelijk voor het juist invullen van uw BIG-nummer. Dit is van belang voor het toekennen van de accreditatiepunten indien dit voor u van toepassing is. Wij kunnen uw nummer achteraf niet wijzigen. Indien u geen BIG-nummer heeft, mag u hier het cijfer 0 invullen.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer