Livit webinar ‘Sporten met een hulpmiddel’

Tijdens dit webinar zullen wij u uitleggen hoe wij onze expertise ‘Sport’ inzetten. Livit Ottobock Care heeft al jaren ervaring in het maken van verschillende sportvoorzieningen, welke worden ingezet op zowel recreatief alsook op topsport niveau. Wij merken dat er veel vragen bestaan op het gebied van sporten en hulpmiddelen. Tijdens dit webinar willen wij de meest gestelde en belangrijkste vragen beantwoorden.

Livit webinar ‘Sporten met een hulpmiddel’

Tijdens dit webinar willen wij de meest gestelde en belangrijkste vragen rondom sporten met een hulpmiddel beantwoorden. Hierin staan twee belangrijke onderwerpen op de voorgrond; de functionele oplossingen die wij kunnen bieden aan de klant en de vergoedingsmogelijkheden van sporthulpmiddelen. Verder zullen wij enkele voorbeelden tonen van sporthulpmiddelen. Denk aan voorbeelden van ortheses, protheses, schoenen, elastische kousen en steunzolen die worden ingezet in de sport.
Aan het eind van dit webinar weet u wat de verschillende vergoedingsmogelijkheden zijn voor sporthulpmiddelen en heeft u enkele voorbeelden gezien van sporthulpmiddelen. Bij Livit kunt u altijd terecht voor vrijblijvend advies over sporthulpmiddelen.

Deelname aan dit webinar is gratis en toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over sporten met een hulpmiddel.

Wij hopen u te mogen verwelkomen. Meld u vandaag nog aan!

Datum

  • 31-10 van 15.30-17.00 uur

Inschrijven webinar