Livit verdiepingswebinar 'Beenamputatie binnen de GRZ, samenwerken voor het succes van een prothese'

Data:

- Dinsdag 21 maart 2023 om 16 uur
- Maandag 3 april 2023 om 12 uur

Tijdens dit Livit verdiepingswebinar vertellen wij u meer over het traject na een beenamputatie in de Geriatrische Revalidatie Zorg. Hoe zorgt samenwerking op alle vlakken voor het succes van een prothese en welke rol kan de techniek hierin spelen?

Let op!
Dit verdiepingswebinar is een vervolg op het webinar ‘Prothesezorg binnen de GRZ’. Het bekijken van de video-opname van dit eerste webinar is verplicht voor deelnemers die dit webinar niet hebben gevolgd. De video is hier te bekijken.

Dit webinar is gratis en voor 1 punt geaccrediteerd voor fysiotherapeuten (KNGF) en voor verpleegkundigen en verzorgenden (V&VN). Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit interessante webinar!

Let op: U bent verantwoordelijk voor het juist invullen van uw BIG-nummer. Dit is van belang voor het toekennen van de accreditatiepunten indien dit voor u van toepassing is. Wij kunnen uw nummer achteraf niet wijzigen. Indien u geen BIG-nummer heeft, mag u hier het cijfer 0 invullen.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer