Route en parkeerinformatie Livit Ottobock Care Slotervaart

Auto

  • Komend uit zowel noordelijke als zuidelijke richting op de Ring A10, neem je afslag 7
  • Einde afrit volg je bij de stoplichten S107/Henk Sneevlietweg
  • Bij de volgende stoplichten ga je rechtsaf naar de Johan Huizingalaan en meteen daarna op het eerste kruispunt bij de stoplichten linksaf naar de Louwesweg
  • Op het eerste kruispunt na de bus- en tramhalte sla je rechtsaf en vervolg je de Louwesweg.
  • Livit Ottobock care is bereikbaar via de centrale hal van het Slotervaart en bevind zich op de eerste etage en is bereikbaar per lift of trap. U kunt zich vervolgens melden bij de receptie en plaatsnemen in onze wachtruimte.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde tram- en bushaltes zijn de Louwesweg en de Johan Huizingalaan. Hier stoppen tram 2 en bussen 18, 62, 195, 247 en N88. Daarnaast liggen metrohaltes Heemstedestraat en Henk Sneevlietweg op circa 10 minuten lopen en is treinstation Amsterdam Lelylaan enkele straten verderop gelegen.

Fiets

Bij Livit Ottobock Care zijn genoeg mogelijkheden om je fiets weg te zetten. Dit kan een eigen fiets zijn, maar ook een OV-fiets. Bij treinstation Amsterdam Lelylaan kun je een OV-fiets huren.

Parkeren

Als bezoeker van Livit Ottobock Care kun je betaald parkeren in de parkeergarage of het mindervalide parkeerterrein (P1 en P2) op het terrein. Het adres van de parkeergarage en het parkeerterrein is Louwesweg 12.

Locatie parkeergarage en parkeerterrein
Je vindt de parkeergarage en het parkeerterrein vanaf de ingang aan de Louwesweg na 500 meter aan de linkerkant en vanaf de ingang aan de Plesmanlaan na 200 meter aan de rechterkant. Dit staat ook aangegeven op de borden.

Kosten
Het parkeertarief is €2,40 per uur voor het eerste uur. Daarna €0,60 per kwartier. De eerste 15 minuten zijn gratis.
De tarieven gelden per 1 januari 2023 en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.