Privacy

Wij respecteren uw privacy en verklaren uw persoonsgegevens vertrouwelijk te zullen behandelen. Respect voor de privacy van (potentiële) klanten is voor Livit het uitgangspunt bij al haar activiteiten. Livit verwerkt uw persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de geldende wetgeving op dit gebied.

Wat zijn persoonsgegevens?

Dit zijn bijvoorbeeld uw naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. Wanneer u een formulier invult, een brief of e-mail stuurt of met de klantenservice belt, dan krijgt Livit persoonsgegevens van u. Ook als u onze website www.livit.nl bezoekt, geeft u Livit soms persoonsgegevens. Livit heeft de verplichting uw persoonsgegevens goed te beschermen, dit is geregeld in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Livit beschermt de persoonsgegevens van haar klanten en medewerkers

MYOBI (Mind Your Own Business Information) helpt Livit met het opstellen van zogenaamde bewerkersovereenkomsten. Hierin is vastgelegd hoe Livit met de gegevens van haar klanten en medewerkers moet omgaan, overeenkomstig de Wet bescherming persoonsgegevens.

MYOBI helpt Livit ook op het gebied van IT. Want de gegevens van onze klanten en medewerkers moeten ook digitaal veilig en beschermd worden opgeslagen. Met deze samenwerking wil Livit de privacy van haar klanten optimaal beschermen en haar klanten van dienst zijn.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

We vragen regelmatig aan onze klanten of ze tevreden zijn. Livit wordt gewaardeerd met gemiddeld een 8,1 (gemiddelde over de afgelopen 2 maanden).

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

Afspraak maken

illustratie

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken

Klantenservice

illustratie

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice

Innovatie

illustratie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer