Orthopedische Schoenen Hoogeveen

Orthopedische schoenen aanmeten in Hoogeveen

Bij Livit Ottobock Care Hoogeveen kunt u terecht voor mooie en hippe orthopedische schoenen voor zowel dames, heren en kinderen. Afhankelijk van uw situatie en voorkeur bespreken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn.

 

Wat krijgt u vergoed? Maak een afspraak

Orthopedische schoenen in Hoogeveen

Livit Ottobock Care Hoogeveen biedt volledig op maat gemaakte orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassingen aan confectieschoenen (OVAC). Verder kunt u ook bij ons terecht voor verbandschoenen, badschoenen, orthopedische pantoffels, voorlopige orthopedische schoenen (VLOS) en orthopedische veiligheidsschoenen.

De tijd dat orthopedische schoenen saai en oubollig waren ligt al lang achter ons. Zie hiervoor onze eigen orthopedische schoenenlijn: Ambulo®. Deze schoenenlijn is ontworpen vanuit de overtuiging dat orthopedische schoenen én mode wel degelijk hand in hand kunnen gaan.

https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=48 Kousen
Kousen
10
8,4
1763 beoordelingen

Orthopedische schoenen aanmeten in Hoogeveen

Tijdens uw eerste afspraak bij Livit Ottobock Care in Hoogeveen maakt u kennis met een van onze orthopedisch adviseurs. Uw adviseur neemt samen met u de informatie door die uw arts heeft vermeld in de verwijsbrief en bespreekt uw hulpvraag.

Met de informatie van je specialist en uw verhaal bekijken jullie samen wat de beste oplossing is. Daarnaast krijgt u advies over de vergoeding en legt uw adviseur allerlei gegevens vast.

Uw Livit Ottobock Care adviseur in Hoogeveen brengt samen met u uw voetklachten goed in kaart. Na het onderzoek van uw voeten, nemen wij uw maten op en maken wij diverse voetafdrukken.

Wij maken uw schoenen voor u op maat. Afhankelijk van de gekozen schoenen duurt dit vier tot zes weken. Wanneer uw nieuwe schoenen zijn klaar om te passen, controleert uw adviseur of alles naar wens is en vertelt u hoe u uw schoenen het beste kunt inlopen en onderhouden.

Schoencatalogus Livit

Benieuwd naar onze collectie schoenen? Neem dan een kijkje in de schoencatalogus:

(container Issuu / Lucidpress )

Online catalogus

Of kijk eens in onze online schoenencatalogus. Hier vindt u ons complete assortiment van OSB-schoenen, met o.a. schoenen van de merken Piedro, Durea en Nimco en de Ambulo. U kunt de kleur, leersoort en afwerking zelf kiezen. Als u schoenen heeft gevonden die u aanspreken, dan kunt u de foto’s naar jezelf of uw adviseur mailen. Of u vraagt uw adviseur een aantal geschikte modellen naar u te mailen. Op deze manier bent u goed voorbereid als u bij ons komt voor uw afspraak.

(link naar schoencatalogus)

Leer van Livit Ottobock Care

Echt leer staat voor kwaliteit, maar niet automatisch voor duurzaamheid. De internationale leerproductie kan nog vele verbeterstappen maken op het gebied van dierenwelzijn, werkomstandigheden en het gebruik van chemicaliën, water en energie. Livit Ottobock Care wil vanuit haar MVO beleidsplan kunnen garanderen dat bij het vervaardigen van onze schoenen mens en milieu zo min mogelijk belast worden. Lees meer over hoe wij dat doen in onze pagina over leer.

Livit Ottobock Care Hoogeveen – orthopedische schoenen specialist

Op meer dan 450 plekken in het land zetten ruim 500 medewerkers van Livit Ottobock Care zich dagelijks in voor de bewegingsvrijheid van mensen voor wie deze vrijheid niet of niet meer vanzelfsprekend is. Onze adviseurs ontvangen elk jaar maar liefst 90.000 klanten in hun paskamer om je persoonlijk bewegings- en gebruiksadvies te geven en je orthopedische schoenen aan te meten. Samen zijn wij Livit Ottobock Care en wij zorgen ervoor dat u weer zorgeloos vooruit kunt.

Vind een Livit orthopedische schoenen locatie bij u in de buurt

Met meer dan 163 locaties vindt u altijd een locatie bij u in de buurt

Wordt uw behandeling door uw verzekering vergoed?

Selecteer uw verzekeraar om te kijken of u vergoed wordt

“‘Wij blijven lachen, klagen kan altijd nog.’”

Verhaal van het echtpaar Wieser

Het leven heeft meneer en mevrouw Wieser veel gebracht, maar het heeft ze ook diabetes gegeven. De gevolgen daarvan zouden best beperkend kunnen zijn voor hun dagelijks leven, maar ze voelen zich zo vrij als een vogeltje. Wat is hun geheim en hoe is het om te leven met een prothese en op orthopedische schoenen?

Bekijk het hele verhaal