Door de uitbraak van het coronavirus verloopt onze dienstverlening anders dan anders. Onze reguliere compressiezorg verlenen bij patiënten thuis of in bijv. een wooninstelling is beperkt.  Uitstellen van deze zorg kan leiden tot vervelende situaties en klachten doen terugkomen. Gelukkig staan onze cliënten nog wel geregeld in contact met andere zorgverleners. En juist die zorgverleners willen we tips en tools geven om te helpen bepalen of de huidige elastische kousen vervangen moeten worden of dat de zorg nog even kan wachten.

Samen sterk voor de mobiliteit van onze patiënt

In deze tijd kunnen we elkaar versterken. Onze ogen op afstand om samen adequate zorg te blijven verlenen. Het risico op verslechtering van het oedeem en aanverwante problematiek is groot wanneer een hulpmiddel niet tijdig word vervangen. Doel is om met elkaar ervoor te zorgen dat deze cliënten uit de reguliere zorg kunnen blijven is groot wanneer zorg wordt uitgesteld.

Draagt de cliënt nog geen therapeutisch elastische kous en is er een verwijzing van de arts aanwezig om deze aan te meten, staan wij graag voor u klaar!

Zorgprofessionals die cliënten in wooninstellingen momenteel zien, kunnen zich gratis aanmelden voor de Livit Webinar TEK via deze link.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer