Online schoenencatalogus

Bent u benieuwd naar onze volledige collectie (semi-)orthopedische schoenen? Wij hebben het complete assortiment handig voor u gebundeld in een online catalogus. U kunt hier op uw gemak rondkijken en kleur, leersoort en afwerking zelf bepalen. Met behulp van de filters kunt u selecteren waar u naar op zoek bent. Zo kunt u sorteren op: type, kleur, voering, sluiting, leersoort, afwerking en nog meer. Op deze manier maken wij het makkelijk voor u een kijkje te nemen in de verschillende mogelijkheden van o.a. Ambulo® maatschoenen. U kunt hier ook meerdere modellen als ‘favoriet’ toevoegen en deze vervolgens naar uzelf of uw adviseur mailen.

Naar de online schoencatalogus

Bezoek onze online schoencatalogus voor meer schoeneninspiratie. Bekijk wat wij allemaal kunnen op het gebied van materiaal, kleur en mode!

Naar de online schoencatalogus

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer