Livit Orthopedie Roermond

vestiging Mgr. Driessenstraat 6 - Laurentius Ziekenhuis

Onze adviseurs houden diverse spreekuren in de regio en zijn flexibel aanwezig. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via ons online afspraakformulier.

locatie

Bij Livit Orthopedie Roermond kunt u terecht voor:

Adresgegevens

Neem de hoofdingang en volg Kindergeneeskunde route 2.33. Livit bevindt zich bij de Kinderpoli aan het einde van de gang. U kunt kosteloos tegenover het ziekenhuis parkeren. Bij het ziekenhuis is het parkeren betaald.

  • Mgr. Driessenstraat 6 - Laurentius Ziekenhuis
  • 6043 CV Roermond
Contactgegevens
Openingstijden
  • Op deze locatie zijn onze adviseurs flexibel aanwezig. Wij plannen graag tijd voor u in, maak snel en gemakkelijk een afspraak via het online afspraakformulier.

Livit Orthopedie Roermond

Routebeschrijving Livit Orthopedie Roermond

Met de auto

Plan uw route via Google Maps

Vanuit Sittard

Ga de N276 op richting Roermond/Eindhoven. Volg de twee linkerrijstroken om linksaf te slaan en in te voegen op het Gelders Eind/N297 richting Born/Maastricht. Volg de rechterrijstrook om in te voegen op de A2 via de verbindingsweg naar Eindhoven. Op de A2 houdt u rechts aan bij de splitsing. Rijd door op de A73 en volg de borden Roermond/Venlo. Neem afslag 21-Linne richting Montfort/Roermond-Centrum. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Schepersweg. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Rijksweg. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Maastrichterweg. Vervolg uw weg naar de Andersonweg en de Kapellerpoort. Volg de drie rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Willem II Singel. Sla rechtsaf naar het Stationsplein. Vervolg uw weg naar de Oranjelaan. Sla rechtsaf naar de Monseigneur Driessenstraat. Livit bevindt zich in het Laurentius Ziekenhuis.

Vanuit Venlo

Ga de A73 op richting Roermond/Maastricht. Houd rechts aan bij de splitsing, blijf op de A73 en volg de borden Maastricht/Roermond. Neem afslag 20-Roermond-Oost naar N293 richting Roermond-Oost/Herkenbosch. Sla rechtsaf naar de Koninginnelaan. Ga rechtdoor over de rotonde. Neem op de volgende rotonde de eerste afslag naar de Bredeweg. Sla linksaf naar de Nassaulaan. Sla linksaf naar de Monseigneur Driessenstraat. Livit bevindt zich in het Laurentius Ziekenhuis.

Parkeren

● Op het terrein
● Houd rekening met betaald parkeren
● Invalidenparkeerplaatsen aanwezig

Openbaar vervoer

Plan uw route via 9292.nl of bel 0900-9292

Beste optie

Neem de bus vanaf Roermond treinstation.
Bus 11 richting Station via Donderberg
Bus 15 richting Leeuwen
Bus 17 richting Beesel
Bus 66 richting Venlo Station via Reuver
Bus 78 richting Posterholt via Herkenbosch
Bus 79 richting Posterholt
Bus 80 richting Echt Station via Montfort
Uitstappen halte Ziekenhuis

Looptijd 4 minuten

Loop in zuidwestelijke over de Oranjelaan. Sla linksaf naar de Monseigneur Driessenstraat. Livit bevindt zich in het Laurentius Ziekenhuis.

Andere optie

Vanaf het treinstation Roermond is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Laurentius Ziekenhuis, waar Livit zich bevindt.

Feedback?

Is deze routebeschrijving duidelijk genoeg? Mail uw feedback naar: klantenservice@livit.nl. Hartelijk dank.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer