Livit Orthopedie Goedereede

servicepunt Doelweg 18

Onze adviseurs houden diverse spreekuren in de regio en zijn flexibel aanwezig. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via ons online afspraakformulier.

locatie

Bij Livit Orthopedie Goedereede kunt u terecht voor:

Adresgegevens
  • Doelweg 18
  • 3252 AJGoedereede
Openingstijden
  • Op deze locatie zijn onze adviseurs flexibel aanwezig. Wij plannen graag tijd voor u in, maak snel en gemakkelijk een afspraak via het online afspraakformulier.

Livit Orthopedie Goedereede

Routebeschrijving Livit Orthopedie Goedereede

Met de auto

Plan uw route via Google Maps

Vanuit Middelburg

Ga de N57 op richting Serooskerke/Domburg. Blijf de N57 volgen over de Havenpoortweg, Vrouwenpolderseweg, Oost Westweg, de Oosterscheldekering, Peilerdam, de Kraaijensteinweg en Serooskerkseweg. Wanneer de Serooskerkseweg overgaat in de Provincialeweg, slaat u linksaf naar de Stoofweg om de N57 te blijven volgen. Sla rechtsaf naar de Dammenweg om de N57 te blijven volgen. Blijf uw weg vervolgen over de N57. Ga de dijk over. Blijf uw weg vervolgen. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Provincialeweg om op de N57 te blijven. Sla na 3 kilometer linksaf naar de Vissersweg. Sla linksaf naar de Hoofdpoortstraat en blijf deze volgen. Sla linksaf naar de Doelweg. Livit bevindt zich na 25 meter links.

Vanuit Rotterdam

Neem de A20 richting Ring/Schiedam. Volg de twee rechterrijstroken bij knooppunt Kethelplein om de borden RING-West/Rotterdam-Zuid te volgen. Houd links aan om door te rijden in de richting van de A4. Houd links aan bij de splitsing, volg de borden RING-West/Rotterdam-Zuid/A4 en voeg in op de A4. Volg de drie rechterrijstroken bij het knooppunt Benelux om de borden A15 richting Europoort/Hellevoetsluis te volgen. Neem afslag 12-Brielle naar N57 richting Brielle/Hellevoetsluis. Vervolg uw weg naar de N57. Maak een flauwe bocht naar rechts en ga rechtdoor op de rotonde naar de Damweg. Sla na 2 kilometer rechtsaf naar de Vissersweg. Sla linksaf naar de Hoofdpoortstraat en blijf deze volgen. Sla linksaf naar de Doelweg. Livit bevindt zich na 25 meter links.

Parkeren

● In directe omgeving
● Gratis

Feedback?

Is deze routebeschrijving duidelijk genoeg? Mail uw feedback naar: klantenservice@livit.nl. Hartelijk dank.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer