Livit Orthopedie Deventer

vestiging Van Hetenstraat 63B

Onze adviseurs houden diverse spreekuren in de regio en zijn flexibel aanwezig. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via ons online afspraakformulier.

Adresgegevens
  • Van Hetenstraat 63B
  • 7415 TTDeventer
Openingstijden
  • Op deze locatie zijn onze adviseurs flexibel aanwezig. Wij plannen graag tijd voor u in, maak snel en gemakkelijk een afspraak via het online afspraakformulier.

Livit Orthopedie Deventer

Routebeschrijving Livit Orthopedie Deventer

Plan uw route via Google Maps

Met de auto

Vanuit Apeldoorn

Ga de A1 op richting Deventer. Neem afslag 23-Deventer naar de N348 richting Deventer/Zutphen. Volg de twee rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Deventerweg. Daarna vervolgt u uw weg naar de Zutphenseweg. Na 1,5 kilometer slaat u met een flauwe bocht rechtsaf naar de Hanzeweg. Deze weg vervolgt u naar de Amstellaan, Henry Dunantlaan en de Van Oldenielstraat, dit bij elkaar is ongeveer 2 kilometer. Sla linksaf naar de Van Hetenstraat. Na 350 meter vindt u Livit aan uw rechterzijde.

Vanuit Zwolle

Neem op de A28 afslag 18-Zwolle Zuid naar de N337 richting Hattem. Neem op de rotonde de derde afslag naar de IJsselallee/de N337. Blijf de N337 volgen over de Wijhseweg, de Rijksstraatweg, de IJsseldijk en Overstichtlaan. Na ongeveer 2 kilometer over de Overstichtlaan, slaat u rechtsaf naar de Van Hetenstraat. Livit vindt u na 350 meter aan uw rechterzijde.

Parkeren

● In directe omgeving
● Gratis

Openbaar vervoer

Plan uw route via 9292.nl of bel 0900-9292

Neem de bus vanaf Deventer treinstation

Beste optie

Bus 2 richting Platvoet via Keizerslanden
Uitstappen bushalte WKC Keizerlanden

Looptijd 5 minuten

Loop ongeveer 60 meter zuidoostelijke richting over de Margijnenenk naar de Van Hetenstraat. Sla rechtsaf naar de Van Hetenstraat. Livit bevindt zich na 350 rechts.

Andere optie

U kunt ook bus 4 richting Schalkhaar nemen. Uitstappen bij bushalte Splithofstraat. Vanaf hier is het ook ongeveer 5 minuten lopen naar Livit.

Feedback?

Is deze routebeschrijving niet duidelijk genoeg? Mail uw feedback naar: klantenservice@livit.nl. Hartelijk dank.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer