Livit Orthopedie Arnhem

servicepunt Marga Klompelaan 6- Rijnstate Poli Zuid

Onze adviseurs houden diverse spreekuren in de regio en zijn flexibel aanwezig. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via ons online afspraakformulier.

Bij Livit Orthopedie Arnhem Marga Klompelaan kunt u terecht voor:

Adresgegevens

Livit bevindt zich in Rijnstate ziekenhuis, poli zuid

  • Marga Klompelaan 6- Rijnstate Poli Zuid
  • 6836 BHArnhem
Openingstijden
  • Op deze locatie zijn wij flexibel aanwezig. Wij plannen graag tijd voor u in, maak snel en gemakkelijk een afspraak via het online afspraakformulier.

Livit Orthopedie Arnhem

Routebeschrijving Livit Orthopedie Arnhem IJsselburcht

Met de auto

Plan uw route via Google Maps

Vanuit Apeldoorn

Ga de A50 op richting Arnhem/Amersfoort. Houd rechts aan bij knooppunt Waterberg om de borden A12 richting Arnhem/Oberhausen te volgen. Bij knooppunt Velperbroek volgt u de twee rechterrijstroken om de borden A348 richting Arnhem/Zutphen te volgen. Neem op de rotonde de eerste afslag richting Arnhem/Nijmegen. Sla rechtsaf naar de Lange Water. Sla na ongeveer 1,2 kilometer rechtsaf naar de IJssellaan. Na 450 meter slaat u rechtsaf naar de IJsselburcht. Livit bevindt zich na 110 meter rechts.

Vanuit Utrecht

Neem de A27 richting Ring Utrecht (zuid)/Arnhem. Houd rechts aan bij knooppunt Lunetten en volg de borden A12. Houd weer rechts aan bij knooppunt Maanderbroek om de borden A30 richting Barneveld/Ede-Noord te volgen. Neem op de A30 de afslag richting Ede-Noord/Renswoude. Volg de twee linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Rijksweg (borden Ede-Noord). Sla rechtsaf en voeg in op de A12 richting Nijmegen/Oberhausen. Bij de splitsing houdt u links aan en blijft u op de A12. Volg de twee rechterrijstroken bij knooppunt Velperbroek om de borden A348 richting Arnhem/Zutphen te volgen. Neem op de rotonde de eerste afslag richting Arnhem/Nijmegen. Sla rechtsaf naar de Lange Water. Sla na ongeveer 1,2 kilometer rechtsaf naar de IJssellaan. Na 450 meter slaat u rechtsaf naar de IJsselburcht. Livit bevindt zich na 110 meter rechts.

Parkeren

• Parkeerterrein
• Directe omgeving
• Gratis

Openbaar vervoer

Plan uw route via 9292.nl of bel 0900-9292

Neem de bus van Arnhem Centraal treinstation.

Beste opties
Bus 26 Dieren Station
Bus 27 richting Doetinchem Station
Bus 43 richting Apeldoorn (via Dieren)
Bus 331 richting Velp Zuid
Uitstappen halte Brekelenkampstraat.

Looptijd 1 minuut

Loop in noordoostelijke richting op de IJssellaan. Na ongeveer 40 meter slaat u rechtsaf naar de IJsselburcht. Livit bevindt zich na 110 meter aan uw rechterzijde.

Andere optie

U kunt ook bus 5 richting Persikhaaf nemen en uitstapen bij bushalte Kinderkamp. Vanaf hier is Livit ongeveer 5 minuten lopen.

Feedback?

Is deze routebeschrijving duidelijk genoeg? Mail uw feedback naar: klantenservice@livit.nl. Hartelijk dank.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer