Livit en het Liliane Fonds

Liliane Fonds logo + payoffSinds mei 2017 zijn Livit en het Liliane Fonds maatschappelijk partners. Vanuit onze gezamenlijke passie om mobiliteit voor iedereen mogelijk maken, willen we vanuit Livit het Liliane Fonds helpen om kansarme kinderen in de derde wereld weer mee te laten doen aan het leven. Dit doen we door onze kennis en expertise in te zetten voor concrete projecten, maar ook door financiële steun aan kinderen in Rwanda.

 

Wat doen we zoal?

Oktober 2017 – Verwijzersactie tevredenheidsenquête

Artsen en specialisten (verwijzers) met wie Livit zaken doet ontvangen een oproep om deel te nemen aan een online tevredenheidsenquête. Voor elke ingevulde enquête maakt Livit als dank een bedrag over aan het Lilianefonds. Door deze actie willen we zoveel mogelijk kinderen met een beperking in Rwanda helpen weer vrij(er) te bewegen, naar school te gaan en te spelen. We hopen op een hoge response!

 Livit online tevredenheid enquête support voor RWanda

18 mei 2017 – De Grote Bedankshow

De razende reporter van ‘de Grote Bedankshow’ komt langs bij onze directeur Jan Willem van der Windt om hem te ondervragen over de samenwerking. Het filmpje werd getoond tijdens het jaarlijkse bedankevent van het Liliane Fonds op 18 mei.

8 mei 2017 – Het is officieel

Algemeen directeur Livit Jan Willem van der Windt en directeur Liliane Fonds Kees van den Broek tekenen voor de intentie zich komende 5 jaar als maatschappelijk partners samen in te zetten voor kinderen met een handicap in de armste delen van de wereld.

De intentieverklaring word tussen Livit en het Liliane Fonds word vastgelegd

December 2016 – Een mooi begin…

In onze kerstkaart aan artsen en specialisten met wie wij samenwerken (verwijzers) kondigen wij onze samenwerking aan. Wij vragen ze ons goede voornemen te supporten.  Voor elke steunbetuiging doneerde Livit een bedrag aan het Liliane Fonds. Door de hoge response hebben wij 14 kinderen met een beperking in Rwanda kunnen helpen weer beter te bewegen en spelen, waaronder Damascene. Een mooi begin!

Livit voucher voor de samenwerking met hetLilianefonds

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

We vragen regelmatig aan onze klanten of ze tevreden zijn. Livit wordt gewaardeerd met gemiddeld een 8,2 (gemiddelde over de afgelopen 2 maanden).

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer