Informatie voor arboprofessionals

Het integreren van zowel veiligheid als comfort op de werkvloer is essentieel voor arboprofessionals en arbeidsdeskundigen, niet alleen vanuit moreel oogpunt, maar ook voor het waarborgen van verzuimpreventie en het bevorderen van werkplezier. Een veilige werkomgeving draagt bij aan het verminderen van arbeidsgerelateerd verzuim, wat niet alleen gunstig is voor de werknemers, maar ook voor de algehele bedrijfsprestaties.

Orthopedische oplossingen voor een gezonde en veilige werkplek

Welkom bij Livit Ottobock care, uw vertrouwde partner in orthopedische producten, specifiek ontworpen om arboprofessionals te ondersteunen bij het bevorderen van een gezonde en veilige werkomgeving. Als toonaangevend leverancier bieden wij een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en oplossingen voor diverse sectoren.

Wij begrijpen dat het welzijn van werknemers essentieel is voor hun productiviteit en tevredenheid. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment producten, variërend van braces en steunzolen tot aanpassingen aan veiligheidsschoenen en ergonomische oplossingen. Onze producten zijn ontworpen om fysieke belasting te verminderen, blessures te voorkomen en herstel te bevorderen, waardoor uw werknemers veilig en efficiënt kunnen werken.

Bekijk onze trainingen

Livit organiseert verschillende  (geaccrediteerde) trainingen over onze producten en oplossingen.

Lees meer

Laatste ontwikkelingen en trends

Wij houden u graag op de hoogte over recente ontwikkelingen, nieuws en trends in de wereld van orthopedische oplossingen op het gebied van werk en veiligheid.

Livit Ottobock Care en MVO

Bijdragen aan de bewegingsvrijheid van mensen betekent voor ons ook bijdragen aan een wereld waarin het voor iedereen fijn en prettig bewegen en leven is. Hierin gaan voor ons kwaliteit en duurzaamheid hand in hand. Dit doen we door op een bewuste en verantwoorde manier zaken te doen en onze processen in te richten met zo min mogelijk impact op het milieu. Daarnaast zorgen wij goed voor iedereen die bij en met Livit Ottobock Care werkt en hebben we een maatschappelijk partner van het Liliane Fonds om bewegingsvrijheid ook op kansarme plekken in de wereld mogelijk te maken.

Lees verder

Privacybeleid

Als zorgaanbieder heeft Livit veel te maken met (vertrouwelijke) klantgegevens. De bescherming van uw privacy is van essentieel belang voor ons.

Lees verder