Wat fijn dat jij je wilt verdiepen in een gezond en actief leven na een beenamputatie. Vul onderstaand formulier in en ga zo snel mogelijk aan de slag. We wensen je veel inspiratie en bewegingsvrijheid!

Hoe blijf je fit na een beenamputatie?

Hoe haal je het beste uit jezelf en hoe zorg je dat je je leven zo goed mogelijk weer op kunt pakken nadat je een beenamputatie hebt ondergaan? Je hebt een bewogen periode achter de rug rondom de amputatie, maar het is ook belangrijk om daarna letterlijk in beweging te komen. Functioneren met (of zonder) een beenprothese wordt gemakkelijker als je fit bent. Maar hoe doe je dat? Wat zijn je mogelijkheden? Hoe bouw je je conditie en belasting verstandig op en waar kun je terecht voor hulp en advies? Je leest het allemaal in het boek ‘Hoe blijf je fit na een beenamputatie?’. Een mustread voor iedereen met een beenamputatie die fit wil blijven of worden en voor iedereen die je daarbij wil helpen.

Bestel het boek en ga aan de slag!

Livit gelooft dat een gezond en actief bestaan bijdraagt aan een gelukkig leven en wil iedereen met een beenamputatie stimuleren actief te bewegen en te sporten. Om je te inspireren stellen wij het boek ‘Hoe blijf je fit na een beenamputatie’ gratis te beschikking. Vul hiervoor het aanvraagformulier in, vertel ons wat jouw sportwens of droom op het gebied van actief leven is en ontvang van ons een gratis exemplaar als eerste stap naar jouw nieuwe, actieve leven.

Let op! Je adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze actie. Je voornaam, woonplaats en droomwens kunnen gebruikt worden voor een Livit berichtje over sporten met een functiebeperking op facebook. Bijv: ‘Mieke uit Haarlem wil graag deelnemen aan de Grachtenloop van 5 km. Wat is jouw sportdroom?’

Bestelformulier boek Hoe blijf ik fit na beenamputatie

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer