Een effectiviteitsstudie naar orthopedische hulpmiddelen

Tegenwoordig zoeken mensen steeds vaker naar informatie die inzicht geeft in wat er met hen aan de hand is en wat hen zou kunnen helpen. We willen weten wat het effect van een bepaalde behandeling is, om vervolgens samen met een arts of behandelaar te kunnen bepalen wat het beste voor ons is. Die informatie moet dan wel beschikbaar zijn. Sinds 2016 onderzoekt Livit het effect van orthopedische hulpmiddelen bij haar klanten. Wat het dragen van het hulpmiddel toevoegt aan de dagelijkse bewegingsvrijheid staat daarin centraal. De uitkomsten van dit onderzoek hebben we gebundeld in een boek. Je kunt het online lezen, downloaden of een gedrukt exemplaar bestellen via Bol.com. De opbrengt komt geheel ten goede aan het project dat wij samen met het Liliane Fonds in Rwanda doen. Hierover lees je meer in het laatste hoofdstuk van het boek. Veel leesplezier!

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer