Corona update

Open voor noodzakelijke zorg

Uw gezondheid en die van onze collega’s staan op nummer één. Wij hebben daarom extra maatregelen genomen tegen verspreiding van het coronavirus. Hier leest u welke maatregelen dat zijn. Onnodig fysiek contact tussen u en onze medewerkers willen wij zo veel mogelijk voorkomen. Daarom plannen wij indien mogelijk eerst een telefonisch consult met u in.

 

Aanmelden Livit geaccrediteerde* cursus compressietherapie

Livit organiseert in 2020 weer geaccrediteerde cursussen compressietherapie verspreid in het land. Voor deze cursus zijn 2 accreditatiepunten te behalen.
Alle cursussen staan gepland vanaf 17.00 uur.
U ontvangt nog een persoonlijke uitnodiging op uw praktijk met alle details en houd deze website in de gaten voor nieuwe data.

Accreditatie
Deze cursus is geaccrediteerd voor 2 punten voor praktijkondersteuners (NVVPO), 2 punten voor huisartsassistentes (KABIZ) en 2 punten voor verpleegkundigen (V&VN). Meer informatie? Mail naar event@livit.nl

Data 2020

Alle Livit evenementen zijn tot en met juni uit voorzorg geannuleerd. Livit houdt de berichtgeving goed in de gaten en volgt de richtlijnen en adviezen van de formele instanties zoals het RIVM, de GGD en de Rijksoverheid. Houd onze berichtgevingen goed in de gaten voor de laatste berichten rondom het coronavirus (COVID-19) en welke maatregelen wij nemen en u zelf kunt nemen, op https://www.livit.nl/coronavirus/

Na de zomer volgen Deventer, Gouda/Woerden en Houten. Houd deze website in de gaten voor data.

Aanmelden Livit geaccrediteerde* cursus compressietherapie

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer