Kies hier uw eigen moment en maak een afspraakverzoek

Fijn dat u er bent!

Om een afspraakverzoek te maken vult u onderstaande velden in. Daarna klikt u op Versturen. Wij nemen contact met u op om uw afspraakverzoek definitief af te stemmen.
Wij zien u graag binnenkort op één van onze Livit locaties!

Zorgvergoeding steunzolen

Als u aanvullend verzekerd bent, dan worden uw steunzolen meestal vergoed door uw zorgverzekeraar. Wilt u weten wat úw maximale zorgvergoeding voor steunzolen is? Kies uw zorgverzekeraar en uw polis en u ziet het meteen.

De vergoedingen zijn gebaseerd op gegevens van de Nederlandse zorgverzekeraars; bedragen kunnen afwijken onder invloed van persoonlijke omstandigheden of tussentijdse poliswijzigingen. Raadpleeg uw polis voor absolute zekerheid over uw vergoeding of neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer