Boek Fit na beenamputatie bestellen

Wat fijn dat jij je wilt verdiepen in een gezond en actief leven na een beenamputatie. Vul onderstaand formulier in en ga zo snel mogelijk aan de slag. We wensen je veel inspiratie en bewegingsvrijheid!

Hoe blijf je fit na een beenamputatie?

Hoe haal je het beste uit jezelf en hoe zorg je dat je je leven zo goed mogelijk weer op kunt pakken nadat je een beenamputatie hebt ondergaan? Je hebt een bewogen periode achter de rug rondom de amputatie, maar het is ook belangrijk om daarna letterlijk in beweging te komen. Functioneren met (of zonder) een beenprothese wordt gemakkelijker als je fit bent. Maar hoe doe je dat? Wat zijn je mogelijkheden? Hoe bouw je je conditie en belasting verstandig op en waar kun je terecht voor hulp en advies? Je leest het allemaal in het boek ‘Hoe blijf je fit na een beenamputatie?’. Een mustread voor iedereen met een beenamputatie die fit wil blijven of worden en voor iedereen die je daarbij wil helpen.

Bestel het boek en ga aan de slag!

Livit gelooft dat een gezond en actief bestaan bijdraagt aan een gelukkig leven en wil iedereen met een beenamputatie stimuleren actief te bewegen en te sporten. Om je te inspireren stellen wij het boek ‘Hoe blijf je fit na een beenamputatie’ gratis te beschikking. Vul hiervoor het aanvraagformulier in, vertel ons wat jouw sportwens of droom op het gebied van actief leven is en ontvang van ons een gratis exemplaar als eerste stap naar jouw nieuwe, actieve leven.

Bestelformulier boek Hoe blijf ik fit na beenamputatie