Vergoeding steunzolen

Steunzolen vallen niet onder uw basisverzekering, maar onder de aanvullende verzekering. U betaalt de kosten van uw steunzolen rechtstreeks aan Livit bij ontvangst. De factuur die u van ons meekrijgt, kunt u gebruiken om de kosten zelf te declareren bij uw zorgverzekeraar.

De prijs van steunzolen ligt gemiddeld op € 194 euro Dit is inclusief een controleafspraak. Bij zeer complexe voetproblemen kan de prijs hoger liggen. Wilt u weten wat úw zorgvergoeding voor steunzolen is? Doe de check op onze website en u ziet het meteen.

Of u (een deel van) de kosten vergoed krijgt, hangt af van uw aanvullende verzekering en verschilt per zorgverzekeraar. Wilt u het zeker weten, dan kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Zorgvergoeding steunzolen

Als u aanvullend verzekerd bent, dan worden uw steunzolen meestal vergoed door uw zorgverzekeraar. Wilt u weten wat úw maximale zorgvergoeding voor steunzolen is? Kies uw zorgverzekeraar & polis en u ziet het meteen.

De vergoedingen voor steunzolen zijn gebaseerd op gegevens van de Nederlandse zorgverzekeraars; bedragen kunnen afwijken onder invloed van persoonlijke omstandigheden of tussentijdse poliswijzigingen. Raadpleeg uw polis voor absolute zekerheid over uw vergoeding of neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Nu tijdelijk 50% korting op uw tweede paar steunzolen

U krijgt bij Livit 50% korting op uw tweede paar steunzolen. Lees meer over deze actie op onze actiepagina!

Naar de actiepagina

Overzicht zorgverzekeraars

Weten of uw hulpmiddel wordt vergoed? Selecteer uw zorgverzekeraar, dan sturen wij u direct door naar de vergoedingenpagina.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer