Iedereen beweegt beter met Stichting Vrij Bewegen

Moet een oplossing voor bewegingsproblematiek in het zuiden des lands net zo toegankelijk zijn als voor mensen in het Noorden? Livit vindt van wel, maar zag dat de praktijk anders uitwees: tijd voor actie dus. Of zoals woordvoerder Esther Mik zegt: ‘Laat goede ideeën niet verzanden door gebrek aan samenwerking’.

Uniek medisch platform

Stichting Vrij Bewegen is een uniek samenwerkingsplatform van wetenschappers, artsen, fabrikanten en zorgaanbieders. Het platform faciliteert kennisdeling en samenwerking tussen alle partijen in de branche – ook tussen concurrerende bedrijven. Dat is ideaal voor de patiënt, want die ontvangt de best mogelijke zorg.

Waar werkt de stichting nu aan?

De best mogelijke zorg komt in meerdere aspecten naar voren, zoals bij het project therapietrouw. Daarin wordt een app ontwikkeld die de draagtijd van orthopedische schoenen meet. Handig, want dan worden de schoenen gedragen zoals ze bedoeld zijn.

Meer weten over de Stichting Vrij Bewegen? Kijk dan snel op www.stichtingvrijbewegen.nl

stichting-vrij-bewegen

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer