Steunkousen - header

Doorverwijzen TEK nu nog makkelijker

ZorgDomein en Livit hebben samen een nieuw verwijsformulier voor Therapeutisch Elastische Kousen ontwikkeld waardoor verwijzen nóg gemakkelijker is. Het aantal vragen wat doorgelopen moet worden voor verwijzing is aanzienlijk ingekort, wat het gebruik nu nóg makkelijker en sneller maakt.

Snel en gemakkelijk digitaal doorverwijzen voor orthopedische hulpmiddelen 

Sinds juli 2016 hebben huisartsen de mogelijkheid om patiënten elektronisch te verwijzen naar Livit Orthopedie via de verwijsapplicatie ZorgDomein. Artsen konden ZorgDomein al gebruiken om patiënten naar ziekenhuizen door te verwijzen. Livit is de eerste partij van hulpmiddelen-leveranciers die hierin opgenomen is.

Wat is ZorgDomein?

ZorgDomein is een digitale verwijsapplicatie die gebruik maakt van internettechnologie. Op dit moment maakt ongeveer 92% van de huisartsen hier gebruik van.Voor huisartsen biedt het portaal een grote meerwaarde, zo helpt ZorgDomein bij het verbeteren van de dienstverlening en door de eenduidigheid verbetert het de kwaliteit van de informatieoverdracht. Lees er meer over op Zorgdomein.

Doorverwijzen naar Livit via Zorgdomein

Huisartsen die zijn aangesloten vinden in ZorgDomein ons actuele aanbod orthopedische hulpmiddelen en relevante informatie voor patiënten over de afspraakprocedures, toegangstijden en de verwijscriteria. Daarbij wordt vanuit hun Huisartsen Informatiesysteem (HIS) relevante informatie automatisch in de verwijsbrief in ZorgDomein geplaatst en elektronisch verzonden naar Livit Orthopedie.

Livit heeft 6 producten in het zorgaanbod, waarvoor doorverwezen kan worden:

 

Snel en gemakkelijk- een demonstratie

400 locaties in de buurt

U vindt Livit op meer dan 400 locaties in het land, waar wij samen met zorgprofessionals van ziekenhuizen en instellingen de beste orthopedische hulpmiddelenzorg willen bieden voor klanten die orthopedische schoenen, steunzolen, therapeutische kousen, prothesen of (sport)braces nodig hebben.

Bij Livit vinden wij dat iedereen het verdient om vrij te kunnen bewegen. Wij willen mobiliteit mogelijk maken voor wie dit niet (meer) vanzelfsprekend is. Door te luisteren. Door mee te denken. Door te helpen. Met onze orthopedische kennis, expertise en hulpmiddelen. Net zolang tot we samen een oplossing vinden waarmee u weer vrij(er) kunt bewegen. En daar hebben we alles voor over.

Huisartsen die nog niet bekend zijn met ZorgDomein, kunnen kijken op www.zorgdomein.nl voor informatie en hoe zij zich als huisarts kunnen aanmelden. 

Meer informatie en/of vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder

Zorgdomein interesse

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.