Toestemmingsverklaring beeld- en tekstgebruik

Geen titel
Het verhaal, de foto’s en/of video die in opdracht van Livit Ottobock Care van mij (of mijn minderjarige kind) gemaakt zijn, of die ik zelf heb aangeleverd voor onbepaalde tijd openbaar te maken en/of te verveelvoudigen ten behoeve van communicatieve, commerciële uitingen en/of trainingsdoeleinden van Livit Ottobock Care via diverse on- en offline kanalen (o.a. websites, social media, brochures, magazines en trainingen/onderzoeken/bijeenkomsten), zonder dat ik hier vooraf en/of aanvullende toestemming en/of (aanvullende) vergoeding voor hoef te geven/ontvang. Bij deze uitingen zal – indien relevant - mijn voor- en achternaam gebruikt worden.
Geen titel
Foto’s en/of video worden altijd in een Livit Ottobock Care en/of Ottobock context gebruikt en worden niet overgedragen aan derden. Ik heb te allen tijde het recht om zonder opgave van reden Livit Ottobock Care te verzoeken mijn verhaal of beeltenis te verwijderen uit alle Livit Ottobock Care en/of Ottobock media. Dit dien ik schriftelijk aan te geven aan de afdeling Marketing via marketing@livit.nl. Livit Ottobock Care zal mij een redelijke termijn voorleggen waarin dat voor Livit Ottobock Care uitingen te realiseren is. In geval van terugtrekken uit internationaal gebruik kan Livit Ottobock Care alleen zorgdragen voor het laten verwijderen van de foto’s en/of video uit de internationale mediadatabase van Ottobock en hiervan een schriftelijke bevestiging sturen. Ik verklaar hiermee dat niemand toestemming nodig heeft om deze verklaring rechtsgeldig te doen zijn. Ik ben 18 jaar of ouder en gemachtigd om deze verklaring door middel van het aanvinken van bovenstaand(e) hokje(s) te ondertekenen.
MM slash DD slash JJJJ
Vul hier datum, plaats/locatie van fotoshoot in en voor welk onderwerp en/of orthopedisch hulpmiddel je geïnterviewd en/of gefotografeerd bent. Ook kun je hier je aanvullende opmerkingen kwijt.
MM slash DD slash JJJJ

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer