Ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden van sensoren binnen de hulpmiddelenzorg

Wat kan een innovatieve ontwikkeling in de praktijk betekenen en wat betekent dat voor (de beheersing van) zorgkosten in de hulpmiddelenzorg. Stichting Vrij Bewegen houdt zich bezig met ketenbrede belangen en thema’s en richt zich op samenwerking met onder meer onderzoekers, artsen en belangenverenigingen. Op 30 maart 2017 hebben revalidatieartsen, wetenschappers en zorgverzekeraars, UTwente, Diabetesvereniging Nederland (DVN), Fontys Paramedische Hogeschool, ministerie van VWS en Livit Orthopedie ideeën uitgewisseld over sensortechnologie binnen de hulpmiddelenzorg.

Geïnteresseerd in het volledige verslag van de rondetafelconferentie over sensorontwikkelingen binnen de hulpmiddelenzorg? Kijk dan snel op website van de Stichting Vrij Bewegen.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer