Prints op kunststof en carbon

De productie van onze pro-en orthesen vindt plaats in onze eigen werkplaats in Dordrecht. Ervaren en toegewijde specialisten werken daar elke dag aan de vervaardiging van uw hulpmiddel. Met veel passie zorgen zij ervoor dat de pasvorm en functionaliteit van elk product goed voor elkaar is. Maar niet minder belangrijk is natuurlijk de afwerking van de orthese!

Met een breed assortiment aan kleuren, prints en decorstoffen is elk onderdeel dat van kunststof of carbon is gemaakt te personaliseren. Het is zelfs mogelijk om zelf een stof sample in een bepaalde kleur of met een print erop mee te sturen dat dan verwerkt wordt op de orthese (overleg met uw adviseur wat de mogelijkheden zijn). En ook in siliconen en leer hebben wij een breed assortiment kleuren.

Zodat iedereen zijn eigen hulpmiddel nog persoonlijker kan maken!

Via de knop ‘afspraak maken’, maakt u heel eenvoudig én geheel vrijblijvend een afspraak bij Livit om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Een greep uit ons assortiment:

Livit-printjes-kunststof-carbon

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer