John van Veldhuizen is door een bedrijfsongeval al zijn vingers aan zijn linkerhand verloren. Tot op heden ondersteunde een haak hem in zijn dagelijks leven. Dat moet toch beter kunnen, vond onze Orthopedisch Adviseur Raymon en zocht vervolgens de hele wereld af, letterlijk.Tot hij op prachtige 3D geprinte RVS vingers stuitte.

Onze Productie collega Arno maakte vervolgens een speciale koker in de kleuren die John zelf heeft gekozen. De polsfunctie is hierbij intact gebleven, wat een maximale bewegingsvrijheid oplevert. De vingers kunnen met de andere hand versteld worden en zijn vuil- en vochtbestendig.

‘Deze prothese is echt 100% beter dan wat ik had. Echt alles gaat nu beter. Van mijn werk tot boodschappen doen. En hij is ook nog eens veel mooier dan ik me van tevoren had voorgesteld. Dit voelt echt als een extra hand in plaats van een hulpstuk!’, aldus een razend enthousiaste John.

‘Dit voelt als een extra hand in plaats van een hulpstuk’

 

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer