Corona update

Open voor noodzakelijke zorg

Uw gezondheid en die van onze collega’s staan op nummer één. Wij hebben daarom extra maatregelen genomen tegen verspreiding van het coronavirus. Hier leest u welke maatregelen dat zijn. Onnodig fysiek contact tussen u en onze medewerkers willen wij zo veel mogelijk voorkomen. Daarom plannen wij indien mogelijk eerst een telefonisch consult met u in.

 

Pre-Skin

Pre-Skin antibacteriële pols hand orthese

Livit Pré-Skin siliconen polshand orthesePré-Skin is de eerste antibacteriële siliconen pols-hand ortheselijn in Nederland. In de door Livit ontwikkelde siliconen samenstelling zitten moleculen die bacteriegroei tegengaan. Zo blijft de brace vrij van vervelende (zweet)geurtjes en is deze vriendelijk voor de huid. Dat bevordert zowel het draagcomfort als de therapietrouw.

Uitvoerig getest

Voordat de nieuwe samenstelling van de siliconen definitief in orthesen werd verwerkt heeft Livit diverse laboratoriumonderzoeken laten uitvoeren. Uit het gedane onderzoek blijkt dat ook bij herhaalde besmetting de bacteriën voor 99,9% werden afgedood, zowel op middelange als lange termijn.  

Pre-Skin Whitepaper

De eerste positieve resultaten

Op dit moment draagt een aantal Livit klanten een orthese uit de Pré-Skin lijn, waaronder mevrouw Veren. Zij heeft artrose aan pols en duim en draagt daarvoor een orthese. Ze heeft haar hele leven al last van eczeem en de Pré-Ski orthese is de eerste orthese die zij zonder problemen de hele dag kan dragen. Livit verwacht met deze ortheselijn veel positieve resultaten te behalen.

Meer informatie ontvangen na het lezen van de whitepaper