Livit ondersteunt Bibian Mentel financieel op haar weg naar goud. Waarom? Naast dat Bibian Mentel een van de grootste Paralympische topsporters is, heeft met name haar verhaal ons doen besluiten om Bibian te ondersteunen.

Op 27-jarige leeftijd werd bij Bibian – vlak na haar kwalificatie voor de winterspelen in Salt Lake City in 2002 – botkanker geconstateerd. Deze diagnose leidde tot de amputatie van een van haar onderbenen en tot het einde van haar carrière als topsporter, zou je denken. Niets is minder waar, want snel daarna stond zij alweer op haar snowboard en na 7 maanden werd ze Nederlands Kampioen bij de validen. Zelfs nadat de kanker 5 keer terugkwam bleef ze doorzetten en is ze nu een van de serieuze kanshebbers voor het Olympisch goud in Sochi.

Livit wil de kwaliteit van leven bij onze klanten verbeteren door ervoor te zorgen dat ze kunnen blijven bewegen. Bibian gaat nog een stapje verder: zij stimuleert jongeren met een beperking om te sporten en zich daarbij vooral te richten op dat wat ze wel kunnen. Hiervoor heeft ze in 2012 The Mentelity Foundation opgericht en inmiddels al vele jongeren en jong volwassenen met een prothese de kans gegeven om zichzelf te overtreffen op een snow- of wakeboard.

Bibian Mentel is behalve een geweldige topsporter, met een indrukwekkend verhaal en een prachtig initiatief ook een voorbeeld voor veel mensen met een beperking. Wij zijn trots om Bibian bij haar missie te mogen supporten en wensen haar alle succes toe tijdens haar Olympische afdaling aanstaande vrijdag.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer