Livit en MVO

Vanuit onze visie om mobiliteit mogelijk te maken voor wie dit niet (meer) vanzelfsprekend is, voelen wij ons sterk verbonden met de omgeving waarin wij ons werk doen. We staan met twee benen in de (lokale) samenleving en zijn oprecht geïnteresseerd en dienstbaar aan onze omgeving. Gedreven door deze betrokkenheid willen wij op een bewuste en verantwoorde wijze aanmeten, produceren en zakendoen. Met respect voor mens en milieu.

Dit doen wij vanuit drie pijlers:

Inkoop en Samenwerking:

Wij werken met leveranciers en partners die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan en werken met grondstoffen, processen en arbeidsomstandigheden die mens en milieu zo min mogelijk belasten. Een goed voorbeeld hiervan is het leer van onze orthopedische maatschoenen. 

Productie en Proces:

Wij investeren continu in digitalisering en het optimaliseren van onze (productie)processen. Zetten in op kwaliteit en gaan voor in één keer goed produceren. Onze focus ligt op een ideaal logistiek proces binnen de hele organisatie. Hierdoor verminderen wij het gebruik van grondstoffen, beperken we ons afval en minimaliseren we het aantal af te leggen kilometers en daarmee benzineverbruik en CO2 uitstoot.

Mens en Maatschappij:

Wij werken vanuit een verantwoord en controleerbaar bestuur en streven ernaar dat onze personeelssamenstelling een representatieve afspiegeling van de samenleving is. Hierbij creëren wij kansen voor groepen die het moeilijker hebben op de arbeidsmarkt. Daarnaast investeren we volop in de ontwikkeling van en de samenwerking tussen onze mensen en stimuleren vitaliteit. Ook zetten wij onze kennis, expertise en hulpmiddelen in om vanuit ons maatschappelijk partnerschap met het Liliane Fonds kinderen met een beperking in ontwikkelingslanden te helpen weer mee te doen aan het leven.

Partner van MVO Nederland

Vanuit onze visie en manier van werken onderschrijven wij de uitgangspunten van het MVO Nederland Manifest ‘be the change’ en hanteren we ISO 26000 om ons MVO programma te vormen en de voortgang te monitoren.

MVO_Nederland_logo

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

We vragen regelmatig aan onze klanten of ze tevreden zijn. Livit wordt gewaardeerd met gemiddeld een 8,2 (gemiddelde over de afgelopen 2 maanden).

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

Afspraak maken

illustratie

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken

Klantenservice

illustratie

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice

Innovatie

illustratie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer