TOT WEL 60% KORTING OP SPORT-, WANDEL- EN COMFORTSCHOENEN

Onze schoenenwinkel aan de Goudsesingel 224 in Rotterdam stopt en houdt grote uitverkoop. U vindt hier naast sport- en wandelschoenen ook een grote collectie comfortschoenen van bekende merken, zoals Durea, THINK!, Wolky, Hartjes, Ganter en Hassia. Alle merken en modellen tot wel 60% korting!

VOOR ELKE VOET DE JUISTE SCHOEN

Onze schoencollectie is modieus en geschikt voor voeten die wat extra ondersteuning en comfort nodig hebben. Bovendien zijn de meeste modellen leverbaar in diverse breedtematen en daardoor uitstekend geschikt voor steunzolen of een orthese.

BEKIJK EN BESTEL ONLINE OF KOM LANGS!

Wilt u dit voorjaar op nieuwe en zeer aantrekkelijk geprijsde schoenen naar buiten? Bel dan onze Klantenservice op 088-2452000 en kom winkelen aan de Goudsesingel of bestel uw favoriete model online via Marktplaats en klik op onderstaande button.

LIVIT ORTHOPEDIE VESTIGING BLIJFT GEWOON OPEN

De Livit vestiging voor orthopedisch hulpmiddelenadvies blijft overigens ook na sluiting van de schoenenzaak gewoon open en gevestigd op de Goudsesingel 224.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer