Een jaarlijkse voetscan is altijd een goed idee! Wist u dat een slechte drukverdeling onder uw voeten kan doorwerken in knie- of rugklachten? Wij kunnen met onze supergevoelige drukmeetplaten een zeer nauwkeurige analyse van uw voeten en looppatroon maken.

Een drukmeting duurt slechts een paar minuten en u ontvangt direct na afloop uw digitale voetenpaspoort met persoonlijk advies. Met de voetscan (digitale voetdrukmeting) meten wij de druk onder uw voeten. De drukmeting duurt slechts een paar minuten en direct hierna krijgt u van onze adviseur een persoonlijk advies over het ontstaan van uw klachten en hoe u van deze klachten afkomt. Deze gegevens verwerken wij vervolgens digitaal in een voetenpaspoort, die wij u via de e-mail kunnen doorsturen.

U kunt op verschillende data in maart en mei op meerdere Livit locaties in Nederland terecht voor een gratis inloop-spreekuur voor de voetscan.

Kijk voor data en tijden op deze pagina.

Staat uw locatie er niet tussen? Geen probleem, ook bij onze andere Livit locaties kunt u terecht voor een gratis voetdrukmeting. Maakt u daarvoor een direct online een afspraak.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer