De Livit schoenenwinkel Rotterdam stopt en daarom bieden wij de hele collectie tegen hoge kortingen tot wel 60% aan. Profiteer van deze kortingen en kom vanaf woensdag 28 april zonder afspraak winkelen bij de Livit schoenenwinkel Rotterdam. Er zijn vanaf 28 april maximaal 4 klanten tegelijk toegestaan te komen winkelen. U kunt vanaf dan geen winkelafspraak meer maken. Wilt u voor 28 april nog komen winkelen? Maak dan vandaag nog een winkelafspraak door met onze Klantenservice te bellen op 088 – 245 2000. De adresgegevens van Livit Schoenenwinkel Rotterdam vindt u hier. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk onze collectie online te bekijken en direct te bestellen via Marktplaats.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer