Mobiel zijn en blijven is medisch noodzakelijk, daarom zijn wij, als essentiële dienstverlener uitgezonderd van de lockdown maatregelen. Klanten kunnen dan ook veilig en gerust bij ons langkomen. Wel vragen wij extra aandacht voor onze leefregels in wacht- en paskamer. Deze staan op onze website.

Sporten en bewegen is belangrijk

Demissionair Minister President Rutte haalde het ook nog even aan tijdens de persconferentie van zaterdag 18 december. Buiten wandelen en sporten mag gewoon en blijven bewegen in de buitenlucht is heel belangrijk en gezond. Daarom zetten wij ons elke dag in voor de bewegingsvrijheid van onze klanten en zijn wij dankbaar dat wij – als essentiële diensverlener –  ons werk ook komende periode gewoon kunnen voorzetten.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer