Per 1 augustus zal Theeuwes Orthopedie en Voetzorg in Amsterdam verder gaan onder de vlag van Livit. Afgelopen vrijdag was de officiële ondertekening door oud-eigenaar Jac Theeuwes en Jan Willem van der Windt, CEO Livit. De vestiging aan de Borgloontraat zal vanaf 1 augustus geleidelijk geïntegreerd worden in de Livit organisatie en zal het aanbod van orthopedische schoenen en steunzolen uitgebreid worden met het aanmeten van prothesen en orthesen voor kinderen en volwassenen en van therapeutisch elastische kousen.

Theeuwes is sinds 1993 gespecialiseerd in het maken van orthopedische maatschoenen en steunzolen. Vanwege het aankomend pensioen van de eigenaar is gekeken naar de opvolging van het bedrijf. Theeuwes heeft in Livit een goede partner gevonden om het bedrijf verder voort te zetten. Wij zijn er trots op dat Theeuwes zijn business aan ons toevertrouwd en weten zeker dat we de goede relatie met zijn klanten en verwijzers kunnen voortzetten en uitbouwen.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer