In maart heeft Livit in samenwerking met Ottobock de Kenevo (microprocessorgestuurde knie) gepresenteerd aan behandelaar en klanten. Geïnteresseerden konden op bijeenkomsten op verschillende revalidatiecentra in het land (Sophia, Rijndam, Adelante, Tolbrug, Libra en Maasstad) de Kenevo zelf ervaren. De opkomst, reacties en resultaten waren grandioos!

De Kenevo is bedoeld voor bovenbeenprothesedragers die meer uit hun prothese willen halen, maar vooral veiligheid nodig hebben. De software in de knie kent 3 standen: heel veilig (vast), meer dynamisch of helemaal vrij. Zo kan elke gebruiker weer mobiel en onafhankelijk zijn zonder zich onveilig te voelen. En dat betekende: klanten met een glimlach!

Dr. Hemmen, die ook aanwezig was, doet samen met onze partner OttoBock onderzoek naar verdere mogelijkheden om prothesedragers meer vrijheid te bieden*. Houdt ons dus goed in de gaten! Zo maakt Livit (veilige) mobiliteit mogelijk.

*Onderzoek van Dr. Hemmen: :  https://kenniscentrum.adelante-zorggroep.nl/nl/onderzoek/projecten-2011/functional-added-value-of-prostheses-with-an-electronically-controlled-stance-and-or-swing-phase/

 

 

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer