Tyltylschool Rotterdam is een school voor leerlingen in de leeftijd van 4 tot 20 jaar met meervoudige beperkingen. Behalve onderwijs is er ruime aandacht voor zorg en persoonlijke ontwikkeling van de kinderen en jongeren.

Een team van revalidatiearts en fysiotherapeuten van het Revalidatiecentrum Rijndam verzorgt therapie op indicatiebasis op school. Wanneer een kind baat heeft bij een hulpmiddel, komt de orthopedisch adviseur van Livit op school om het hulpmiddel aan te meten en het kind samen met de fysiotherapeut te begeleiden bij de therapie.

Deze samenwerking is heel intensief en heeft vaak een grote impact op het dagelijks leven van de kinderen én de ouders. Livit vindt het belangrijk om vinger aan de pols te houden over de kwaliteit van de dienstverlening en het hulpmiddel bij deze klantengroep. Daarom heeft Livit onlangs een klanttevredenheidsonderzoek gehouden.

Een aanzienlijk deel van de ouders heeft de enquete teruggestuurd. Daaruit is naar voren gekomen dat de ouders over het algemeen heel tevreden zijn over de dienstverlening, met name over de persoonlijke aandacht van de adviseur. Het hulpmiddel krijgt een meer dan goede voldoende, met nazorg is Livit op de goede weg maar zijn er nog verbeterpunten. Wanneer gevraagd wordt of ouders nogmaals een beroep zouden doen op Livit, dan is dat antwoord vrijwel unaniem positief.

Met deze resultaten zijn wij heel tevreden. Het sterkt ons in onze zienswijze dat de klant, oud én jong, altijd de persoonlijke aandacht moet krijgen die hij/zij verdient. Alleen zo kunnen wij een hulpmiddel afleveren waar mensen blij van worden en weer vrijer door kunnen bewegen en leren.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening voor kinderen op een Tyltyl- of Mytylschool? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Bel vrijblijvend 088 – 245 2000.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer