Vijf jaar geleden meldde Don (destijds 11 jaar, nu bijna 18) zich bij onze adviseur Raymon. Hij wilde zo graag weer voetballen, maar dat kon niet omdat hij een pacemaker droeg. Of wij niet wat voor hem konden betekenen. Dit verzoek kon onze adviseur niet weigeren en na vele uren met vele collega’s en prototypes verder kunnen wij nu vol trots de Livit Pace-Pro® presenteren. Een unieke op maat gemaakte beschermkap voor de pacemaker en (s-)icd. Inmiddels hebben we vele hartpatiënten van groot tot klein hiermee hun bewegingsvrijheid teruggegeven. De Pace-Pro wordt momenteel alleen nog niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Nationale Nederlanden
Stichting Hartekind gelooft vanaf het eerste uur in de werking van de Pace-Pro en stelt daarom jaarlijks een budget beschikbaar voor kinderen die deze niet vergoed krijgen of zelf kunnen aanschaffen. En omdat Stichting Hartkind ziet hoeveel impact dit product heeft op het leven van de patiëntjes, heeft ze het Pace-Pro verhaal ingediend bij Nationale Nederlanden. Die vervolgens op haar beurt dit jaar een prachtige donatie doet vanuit het goede-doelenfonds ‘Wij & de maatschappij’. Speciaal voor het vergoeden van een flink aantal Pace-Pro’s!

De Hartekind Challenge
Aanstaande zaterdag organiseert Stichting Hartekind voor het eerste de Hartekind Challenge. Voor deze challenge wordt zoveel mogelijk geld opgehaald voor onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen. Tijdens dit event op het strand bij Wijk aan Zee zal Nationale Nederlanden haar donatie officieel overhandigen. Een van de deelnemende kinderen die de Pace-Pro zelf al een tijdje draagt, zal de donatie symbolisch namens alle toekomstige Pace-Pro dragertjes in ontvangst nemen.

Komt u ze ook aanmoedigen?

Vanuit Livit zijn Mieke, Sabine, Anouschka, Janske, Raymon en Martijn aanwezig. Een aantal collega’s gaat alle deelnemers en kijkers informeren over de Livit Pace-Pro. De andere collega’s zijn zelf deelnemer en doen al dan niet met hun kinderen mee aan de challenge en hebben hiervoor ook zelf zoveel mogelijk geld opgehaald. De mini obstacle run start om 10:00 uur en de 5 en 10 km run start om 13:00 uur.

Komt u ook alle hartekinderen aanmoedigen in Wijk aan Zee?

Op de website van Hartekind is meer informatie over de challenge te vinden!

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer