Met trots kunnen we vertellen dat het Liliane Fonds en Livit Ottobock Care ook de komende vijf jaar de handen ineenslaan om kinderen en volwassenen met een fysieke beperking in Rwanda te helpen weer mee te doen met het leven. Onlangs bezegelden Erik Ackerman, algemeen directeur Liliane Fonds en Esther Mik, directeur Zorg & Allianties van Livit Ottobock Care deze intentie met hun handtekening.

‘Je kunnen inzetten voor de bewegingsvrijheid van mensen op kansarme plekken in de wereld, geeft ons werk nog meer betekenis en laat je groeien als mens. Ik kijk uit naar de verdieping van onze samenwerking’, aldus Hub van de Boomen, algemeen Directeur Livit Ottobock Care. De afgelopen vijf jaar hebben veel meer mensen met een beenamputatie in Rwanda een kwalitatief goede prothese aangemeten gekregen. In de voortzetting van onze samenwerking willen we dat komende vijf jaar voor nog meer kinderen en volwassenen mogelijk maken. ‘Daarnaast zouden we graag onderzoeken of de toegankelijkheid van goede orthopedische hulpmiddelenzorg in Rwanda uitgebreid kan worden, bijvoorbeeld op het gebied van kinderorthesen en steunzolen. Dat willen we komende periode graag gezamenlijk onderzoeken’, vertelt Esther Mik.

De samenwerking tussen Livit Ottobock Care en het Liliane Fonds heeft de afgelopen vijf jaar voor een structurele verbetering van de orthopedische hulpmiddelenzorg in Rwanda gezorgd. Erik Ackerman: ‘Dit is een uitzonderlijk resultaat en een inspirerend voorbeeld voor andere landen waar het Liliane Fonds actief is. Ook hierover willen we komende vijf jaar graag in breder verband om tafel’. Lees meer over onze missie in Rwanda en hoe u het project kunt steunen. 

Foto v.l.n.r. Boven: Kees Karstel (Liliane Fonds), Cornelis Visser (Livit), Mieke Lagcher (Livit), Wouter de Vos (Livit). Onder Hub van den Boomen (Livit), Esther Mik (Livit) en Erik Ackerman (Liliane Fonds).

 

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer