'Door mijn pace-pro kan ik weer werken als politieagente.'

‘Als politieagente is het belangrijk dat ik in topconditie ben. Daarom sport ik veel. Mijn Pace-Pro helpt me daar enorm bij. Die beschermt m’n pacemaker tegen stoten en beschadiging. Dat geeft me zoveel zelfvertrouwen, dat ik mijn beroep weer volledig kan uitvoeren.

Flauwvallen

Van kinds af aan had ik last van flauwvallen. Eens in de drie à vier maanden was het raak. Vijftien jaar aan onderzoeken later stonden doktoren in het ziekenhuis nog steeds voor een raadsel – ze konden geen oorzaak vinden. Mijn vasthoudende cardioloog gaf me uiteindelijk een reveal-hartmonitor (implanteerbaar hartmonitorsysteem, red.). Toen ik weer flauwviel las de cardioloog in het systeem af dat mijn hart twaalf seconden had stilgestaan. Oorzaak bekend en eindelijk duidelijkheid. Een pacemaker zou mijn hart voortaan stabiliseren. Om mijn actieve leven voort te zetten, wilde ik de zekerheid dat mijn pacemaker onbeschadigd zou blijven. Zo kwam ik bij de Pace-Pro uit, een draagbare voorziening die mijn pacemaker beschermt. Dat voelt goed en ik draag hem gewoon onder mijn uniform.

Ongeremd dromenjager

Van jongs af aan wilde ik politieagente worden. Om dat te worden moet je fit zijn. Ik deed veel aan sport, zoals voetbal, fitness en obstacle runs (hardloopparcours met hindernissen, red).

Het flauwvallen heeft me nooit weerhouden om mijn droom achterna te jagen. Ik zag het slechts als een hindernis waar ik mee moest leren omgaan. De pacemaker en de Pace-Pro hebben veel gedaan voor mijn zelfstandigheid. Ik doe meer dan voorheen en heb me nog nooit zo goed gevoeld.

Zoute drop

Ik ken niemand die zoveel zoute drop at als ik. Dat zou namelijk helpen tegen een lage bloeddruk, waar ik naast flauwvallen last van had. Net als van astma, waar ik medicijnen tegen slikte. Sinds ik een pacemaker heb ben ik verlost van zowel de lage bloeddruk, de dropverslaving als van de astma. Die klachten ontstonden blijkbaar door mijn afwijkende hartritme. Ook heb ik mijn zelfvertrouwen terug. Het flauwvallen was als een sluimerende hamer die ieder moment kon toeslaan. Daarom zorgde ik dat er altijd iemand bij me in de buurt was. Dat is nu niet meer nodig.’

Toekomst

Met mijn nieuwe zekerheid opent zich een scala aan mogelijkheden. Door mijn pacemaker en de Pace-Pro is er weer een heleboel mogelijk en kan ik weer dromen! Sinds kort voetbal ik weer. En ook dit was zonder een Pace-Pro niet mogelijk!’

 

 

Ervaringen van andere gebruikers

‘Steunzolen zijn een minimale aanpassing met maximaal resultaat’

Sinds ik steunzolen draag heb ik mijn leven terug. Ik heb drie jaar lang last van mijn voeten en tenen gehad. Ik dacht aan ouderdom als oorzaak, maar vond dat ik op mijn vijftigste fitter moest zijn dan ik me voelde. Toen ik de steunzolen voor het eerst droeg hadden ze een bijna magische uitwerking. Binnen een paar uur waren de ergste teenklachten weg. Later verdwenen alle klachten die me drie jaar lang teisterden.

Rene van Mook
Gebruiker van Livit steunzolen

'Ik heb niet alleen het gevoel dat mijn vingers bewegen, ze bewegen ook echt'

Al mijn hele leven voel ik het bewegen van mijn vingers. Ook nadat mijn hand werd geamputeerd had ik het gevoel dat m’n vingers bewogen. Gelukkig maar, want dat is één van de voorwaarden om de Bebionic - een handprothese die de functie van de originele hand nabootst - te kunnen dragen.

Arie Rommers
Gebruiker van Livit bionische handprothese

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer